Dragoste Legendara - Joc erotic pentru cupluri si adulti

Limited special offer
65,00 lei 95,00 lei
Cod produs:
joc02
Ador5
Compară0
Adaugă în wishlist
Descriere
Joc de dragoste pentru adulti si cupluri! Made in Romania! Ambalat discret
Cauti moduri noi in care sa iti satisfaci jumatatea?
De ce acest joc? Pe scurt:
- fiindca este un cadou nou, original si unic care il poti face jumatatii tale, dar de care va puteti bucura amandoi.
- fiindca este diferit fata de orice alt joc de acest gen de pe piata. "Dragoste Legendara" combina distractia cu pasiunea, dragostea si posibile fetishuri ascunse in adancul vostru.
- fiindca este creat de un cuplu (nu de o industrie), pentru cupluri. Astfel, provocarile sunt autentice, distractive si menite sa va imbunatateasca relatia si sa descoperiti noi culmi ale placerii.
Inca nu te-ai convins? Citeste mai departe:
"Dragoste Legendara" este un mod creativ si provocator sa incingi iubirea cu partenerul sau partenera. Acest joc este un adevarat manual al placerilor. Este un cadou unic pentru iubit sau iubita asa cum nu ai mai facut niciodata si un mod nou de a experimenta dorintele reciproce, ascunse, de a incerca lucruri noi si obraznice in intimitate.

Un cadou iesit din comun, care reaprinde flacara dorintei si starneste curiozitati neimaginabile. Pasiunea din cuplu va fi astfel mentinuta treaza pentru mult timp, chiar daca veti avea o relatie indelungata.

Viata de cuplu este una deosebita, dar dupa un timp monotonia incepe sa creeze probleme. Dupa cativa ani buni de relatie, imaginatia incepe sa scada, dar apetitul pentru ceva "picant" in dormitor ramane inradacinat in adancul mintii noastre desfrante. Este ocazia sa scoateti la lumina acele placeri si dorinte iesite din comun, intr-un mod comfortabil si provocativ.
Iubirea este frumoasa si ea trebuie exprimata, nu retinuta si ascunsa.


Utilizare:
A se utiliza doar daca doriti sa va descoperiti pasiunile secrete si doriti sa va desfrangeti.
Este un joc de carti, in care pierzatorul va trebui sa indeplineasca provocarile inscrise de pe cartile cu care ramane in mana, fara ca cealalta persoana sa afle ce este inscris pe carti. Pachetul contine 60 de carti cu provocari unice pentru EL si EA. Recomandam sa nu cititi inainte de a va juca ceea ce este inscris pe carti, pentru a lasa loc de surprize placute. Au fost alese si concepute cele mai fierbinte provocari existente. Jocul nu contine pozitii sau provocari simple cum ar fi un masaj, sau dus dezbracati, ci provocari menite sa va stimuleze curiozitatiile si a le aduce la un nou nivel.
Recomandam utilizarea unui vin rosu inainte de a incepe jocul si sa alegeti un ambient placut, in lumina lumanarilor, izolati de alte persoane si sa aveti mult timp la dispozitie pentru o "Iubire Legendara", una de care veti povestii de acum inainte mult timp.

Intr-o relatie este important cateodata sa impingi limitele ale ambilor parteneri pentru a descoperi noi fantezii, ascunse in adancul sufletelor. Acest joc va ofera posibilitatea de a face acest lucru intr-un mod distractiv, dar totodata provocativ deoarece regula principala a jocului este obligativitatea de a merge pana la capat cu cartile extrase. Astfel, in loc sa alegeti ce anume sa faceti si sa pierdeti elanul, lasati jocul sa va incinga apetitul in timp ce plutiti pe fanteziile inscrise din acesta. Urmariti sa impingeti limitele si nivelul de compatibilitate intre voi si ramaneti deschisi la provocari noi. Veti fi surprinsi ce efect va avea asta asupra relatiei voastre.
Daca nu aveti curajul sa va adresati fanteziile partenerului/partenerei, acest joc este ocazia perfecta pentru a duce relatia la urmatorul nivel.
Provocarile sunt usor de urmat, dar totusi concepute cu o imaginatie desfranta care va va impinge limitele. Ele se pot reincerca ori de cate ori va jucati, veti fi surprinsi sa vedeti cate lucruri noi descoperiti unul despre altul de fiecare data.

Jocul este in limba romana. Numar de jucator: 2. Mai multi daca aveti curaj.
Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani si contine:
10 carti albastre - De la 0 la 9
10 carti rosii - De la 0 la 9
10 carti galbene - De la 0 la 9
10 carti verzi - De la 0 la 9
8 carti de +2 - 2 per culoare
8 carti de +3 - 2 per culoare
2 carti de +4 si schimb culoare
2 carti de schimb culoare
Suma cartilor se va numi in continuare "deck".
Carti bonus:
- O carte goala pentru fiecare culoare. Pe aceste carti puteti scrie. Puteti folosii aceste carti fie ca si numarul 10 cu provocari proprii daca aveti alte idei, sau puteti inlocuii cate o carte, din fiecare culoare, daca nu va place, cu orice alta idee. Aveti voie sa eliminati o singura carte per culoare.
- Doua carti bonus cu activitati distractive si scenarii pentru cupluri.

Reguli carti speciale:
Cartile +2 si +3: Cartea aceasta poate fi jucata doar pe o carte de aceasi culoare. Adversarul va trebiui sa traga 2 respectiv 3 carti. Daca adversarul are o carte de +2 respectiv +3 in mana, indiferent de culoare, o poate juca, atunci cealalta persoana va trage cele 2 respectiv 3 carti plus inca odata. Si asa mai departe. Nu se poate folosi o carte +3 pe o carte +2, sau invers.
Carte +4: Cartea aceasta poate fi jucata pe orice carte, de orice culoare. Adversarul va trebui sa traga 4 carti. Tura revine persoanei care a jucat cartea si va putea alege ce carte sa joace. Daca adversarul are o carte +4 o poate juca peste aceasta. Cartile de +2 sau +3 nu se pot juca peste aceasta, nici aceasta pe cele de +2 sau +3.
Carte schimb culoare: Cartea aceasta poate fi jucata pe orie carte, de orice culoare. Persoana care joaca cartea poate decide ce culoare se va juca de acum inainte. Tura revine adversarului.
 Pregatirea:
Amestecati cartile bine. Trageti fiecare cate o carte. Persoana cu cel mai mare numar va incepe jocul. Puneti cartile inapoi in deck si amestecati-le din nou.
Fiecare jucator primeste 8 carti, fara ca celalalt jucator sa vada fata lor. Puneti o carte din deck cu fata in sus pe masa. Puneti celalalte carti cu fata in jos pe masa.

Modul de joc 1:
Persoana care a extras cartea cu numarul cel mai mare incepe. Va trebui sa joace o carte din mana care este de aceasi culoare sau numar cu cartea de pe masa, pusa initial la pregatirea jocului. In continuare, fiecare jucator va trebui sa puna o carte din mana jos peste ultima carte de pe masa. Trebuie sa respecte culoarea cartii sau numarul de pe carte.
De exemplu, daca pe masa se afla o carte de 2 albastru, cartile care vor putea fi jucate sunt: orice alta culoare de carte cu numarul 2, sau orice numar de carte de culoarea albastru. Se pot juca si cartile de schimb culoare, pas (de culoarea albastru), +2 (de culoare albastru) sau cartea de extragere 4 carti.
Prima persoana care ramane fara carti in mana castiga.
Daca pierzatorul ramane cu mai putin de 5 carti in mana, va trage carti pana va avea 5 in mana. Pierzatorul va trebui sa indeplineasca cerintele de pe carte, respectivele genului masculin sau feminin.
Pierzatorul nu va arata castigatorului cartile cu care va ramane in mana. Va trebui sa faca surprinda castigatorul cu provocarile.

Mod de joc 2:
Se pot concepe moduri diferite de joc, la imaginatia voastra. Spre exemplu, in fiecare seara trageti o carte aleator din deck, fara ca partenerul sau partenera sa o vada. Urmati porunca de pe cartea respectiva, cand ea este finalizata este randul celeilalte persoane sa traga o carte si sa indeplineasca o fantezie.

Nu uitati, scopul jocului este sa va distrati. Cand ati inceput jocul v-ati facut un angajament unul fata de celalalt, asta inseamna ca pierzatorul va trebui sa faca toate provocarile de pe carte fara exceptii.
Jucati cat de des posibil!
 

Read more
Detalii ale produsului
joc02
Recenzii(32)
Notă totală:
5
32 Recenzii
Calitate
(5)
Concordanta
(5)
Ambalare discreta si livrare in 24 de ore
Produse similare:

Categorii

Informatii

Create a free account to save loved items.

Intra in cont

Creează un cont gratuit pentru a putea adăuga produse in Wishlist

Intra in cont